Håkan Juholt bara ljuger, ljuger och ljuger

Idag på Folk och Försvar i Sälen skulle Håkan Juholt triumfera efter att ha hållt sig undan i en månads tid. Men istället publiceras nya bottensiffror för hans parti. (S) är nu nere i 23 procent i opinionen enligt Aftonbladet/United Minds.

Under sitt tal idag på Folk och Försvar lyckas statsministerkandidaten att häva hur sig fler nya lögner. På pressträffen i Sälen idag sa Håkan Juholt enligt Expressen följande:

Det är en dyr reform som har drivits igenom, vi hade ett annat alternativ.” Och. ”Jag var beredd att göra en överenskommelse med regeringen, de valde att tillsammans med Sverigedemokraterna gå den här vägen.” Och. ”Nu är vi ett läge där vi har en statsminister som drivit igenom en ny försvarspolitik tillsammans med Sverigedemokraterna.”

Försvarsminister Sten Tolgfors slår på sin blogg tillbaka mot lögnerna.

"Nej Juholt. Sverigedemokraterna satt inte ens i riksdagen när försvarsreformen och det nya personalförsörjningssystemet beslutades. Det skedde före valet 2010. Och nej, socialdemokraterna hade inget eget alternativ alls till den nya insatsorganisationen. Håkan Juholt har därtill själv i rapport sagt att rekrytering på frivillig grund är här för att stanna."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0