Utpressaren Juholt

K-G Bergström sammanfattar Juholts svaga insats i Ekots lördagsintervju i sin krönika i Expressen idag. K-G Bergström konstaterar också att Juholts utlimatum till SVT om hur partiledardebatterna ska se ut påminner om ren utpresnning.

"Men det kanske allra värsta klavertrampet är nog det ultimatum, för att inte säga utpressningsförsök, som Juholt under sin turné har utsatt Sveriges Television för. Om inte SVT ändrar sig om hur partiledarna placeras i tv-studion går budet till TV4 vid nästa partiledardebatt. Ett ultimatum som förstås har avvisats av SVT-ledningen. Eftersom Juholt ofta berömmer sig för att vara journalist och till och med fortfarande medlem i Svenska Journalistförbundet blir detta mediala utpressningsförsök om möjligt ännu pinsammare."

"Juholt sa i en uppmärksammad Sveriges Radiointervju innan han blev partiledare att han inte skulle passa som sådan. Han var för yvig, ostrukturerad och hade inte kapaciteten, varken socialt eller politiskt. Det är det träffsäkraste Juholt hittills sagt offentligt."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0